pavlograd.info 05.06.2018 20:40

Днями у Тернівці відбулась регіональна відкрита виставка-конкурс з історико-технічного, спортивно-технічного і стендового судномоделювання «Під вітрилом Західного Донбасу». Про це повідомили у прес-службі Тернівського міськвиконкому.

Цього року конкурс проводився вже вчетверте. В ньому взяли участь представники технічної творчості з міст Павлограда, Тернівки, Першотравенська, Новомосковська та Павлоградського району.

Виставка оцінювалася у 10 номінаціях: «Найоригінальніша модель корабля», «Краща бойова модель корабля на ходу», «Краща громадянська модель на ходу», «Краща радіокерована модель корабля», «Краща модель парусного корабля», «Краща модель підводного човна», «Малий та молодецький», «Приз глядацьких симпатій», «Тато, мама, я – судномодельна сім'я» та «Найактивніша команда підтримки».

За результатами конкурсу в номінації – «Тато, мама, я – судномодельна сім’я» перемогла сім’я із Павлограда – Гузь Василь Петрович і Валентина Іванівна.

Найактивнішою командою підтримки також визнали команду міста Павлоград.

Та і це ще не всі перемоги нашого міста. У старшій віковій категорії перше місце отримав – ветеран-судномоделіст м. Павлоград Олександр Єгоров, а друге місце – керівник творчого об'єднання «Судномоделіст» Палацу творчості дітей та юнацтва м. Павлоград Василь Гузь.

Усі переможці отримали медалі, дипломи та грошову винагороду.