pavlograd.info 06.05.2021 23:38

В течение суток полицейские разыскали и вернули домой троих детей. В отношении несовершеннолетних каких-либо правонарушений совершено не было. В течение нескольких часов детей целыми и невредимыми разыскали и вернули домой.

Об этом сообщает пресс-служба Павлоградского РО Нацполиции.

“П’ятого травня близько 19.00 до Павлоградського районного відділу поліції звернулась мешканка села Новоолександрівське Павлоградського району та повідомила про зникнення 12-річного онука. Заявниця розповіла, що дитина могла поїхати до с. Троїцьке, де має рідню. Впродовж години дільничний офіцер Троїцької територіальної громади розшукав неповнолітнього «мандрівника».

Цього ж дня близько 22.30 до поліції надійшло повідомлення про зникнення 10-річного мешканця Павлограда. Протягом години хлопця знайшли та повернули батькам.

Шостого травня о 02.00 до поліції надійшло повідомлення про зникнення 15-річного хлопця у с. Привовчанське Павлоградського району. Заявниця повідомила, що о 17.00 годині онук пішов гуляти та до теперішнього часу додому не повернувся, на зв’язок не виходить. У результаті пошуків поліцейські розшукали неповнолітнього та повернули його рідним”, – говорится в сообщении.

Запись Весна зовет: дети Павлоградщины путешествуют самостоятельно – их разыскивает полиция впервые появилась .