pavlograd.info 07.02.2021 11:20

7 февраля в Павлограде спасатели тушили пожар в частном домовладении по ул. Сирка Ивана (бывшая ул. Котовского). Горел гараж и летняя кухня. Еще чуть-чуть, и огонь перекинулся бы на жилой дом…

Об этом сообщает пресс-служба ГУ ГСЧС Днепропетровской области.

В районе Сосновки в Павлограде горел гараж и летняя кухня“7-го лютого о 00:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сірка Івана міста Павлоград, горить гараж та літня кухня на території приватного домоволодіння.

За викликом одразу було направлені чергові відділення 27-ої державної пожежно-рятувальної частини 6-го держаного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла на даху одноповерхової прибудови до житлового будинку. У прибудові знаходився гараж та літня кухня під одним дахом. На момент прибуття вогнеборців, вогонь охопив дах будівлі та існувала загроза перекидання полум’я на розташований поруч житловий будинок. Вогнем пошкоджено дерев’яну конструкцію даху та покрівлю будівлі. Завдяки оперативно-тактичним діям рятувальникам, вдалось запобігти розповсюдження пожежі на житловий будинок. Загальна площа пожежі склала 40 метрів. кв.

Внаслідок пожежі загиблих та постраждалих немає.

Пожежу локалізовано о 00:45 та ліквідовано о 00:57.

До гасіння пожежі залучено 10 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки”, – говорится в сообщении.

Запись В районе Сосновки в Павлограде горел гараж и летняя кухня впервые появилась .