pavlograd.info 16.03.2018 18:03

Додаткові кошти підуть на придбання свіжих овочів та фруктів на літній оздоровчий період, повідомили в прес-службі Першотравенської міської ради.

«На літній оздоровчий період вартість харчування в закладах дошкільної освіти Першотравенська буде збільшено на 10% для придбання свіжих овочів та фруктів», – зазначив начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Яковіненко.

Також в період з 29 травня до 15 червня на базі загальноосвітніх шкіл міста планується організувати роботу таборів з денним перебуванням в одну зміну. Граничний рівень вартості харчування в таборах встановлено в сумі до 26 грн на день.

Безкоштовним харчуванням в таборах буде забезпечено дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, учнів, батьки яких загинули або проходять військову службу в зоні проведення АТО, дітей-інвалідів та з особливими освітніми потребами, які відвідують класи з інклюзивним навчанням.

Харчуватися з 50% знижкою будуть діти, батьки яких мають статус учасника бойових дій, ветерана війни – учасника війни, діти, які мають статус потерпілих від Чорнобильської катастрофи, а також діти з багатодітних сімей та діти, які переміщуються з тимчасово окупованої території АР Крим і районів проведення АТО.