pavlograd.info 13.02.2021 03:58

Около полуночи произошел пожар в одной из квартир на пятом этаже многоэтажного дома в Першотравенске. Спасатели прибыли по вызову незамедлительно.

Об этом сообщает пресс-служба ГУГСЧС Днепропетровской области.

“11-го лютого о 22:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Ювілейна міста Першотравенськ.

За повідомленням направлено чергові відділення 27-ої, 47-ої та 57-ої державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця виклику співробітники ДСНС встановили, що пожежа виникла у двокімнатній квартирі на п’ятому поверсі житлового будинку.

У кімнаті квартири горіло домашнє майно на площі 2 кв. метри.

Під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували власника квартири, якого власноруч на м’яких ношах винесли з задимленої квартири на свіже повітря. Після огляду медичними працівниками чоловік, 1983 року народження, від госпіталізації відмовився.

Пожежу локалізовано о 23:08 та ліквідовано о 23:12.

До ліквідації пожежі залучено 11 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області”, – говорится в сообщении.

Запись В Першотравенске спасали из пожара 38-летнего владельца задымленной квартиры впервые появилась .