pavlograd.info 12.01.2022 16:36

12 января в 12:12 в Службу спасения «101» поступило сообщение о возникновении возгорания в здании Першотравенского лицея №2, расположенном на улице Юбилейной города Першотравенск Синельниковского района.

Об этом сообщает пресс-служба ГУ ГСЧС Днепропетровской области.

В Першотравенске 700 лицеистов вместе с педагогами были эвакуированы из-за пожара в подсобном помещении спортзала“За викликом негайно направлено чергові відділення 27-ої, 47-ої та 57-ої державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

В Першотравенске 700 лицеистов вместе с педагогами были эвакуированы из-за пожара в подсобном помещении спортзалаПрибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що керівництвом навчального закладу виконано евакуацію учнів з будівлі ліцею. Загалом негайно виведено на свіже повітря 636 дітей та 54 працівника. Займання виникло в підсобному приміщенні спортивного залу Першотравенського ліцею №2 Першотравенської міської ради. Спостерігалось задимлення на першому поверсі та в поруч розташованих приміщеннях.

В Першотравенске 700 лицеистов вместе с педагогами были эвакуированы из-за пожара в подсобном помещении спортзалаВогнем пошкоджено спортивний інвентар та внутрішнє облицювання стін підсобного приміщення. Загальна площа пожежі склала 20 кв. м.

Займання локалізовано о 12:29 та ліквідовано о 12:58.

Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

До місця виклику залучено 10 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області”, – говорится в сообщении.

Запись В Першотравенске 700 лицеистов вместе с педагогами были эвакуированы из-за пожара в подсобном помещении спортзала впервые появилась .