pavlograd.info 04.11.2017 16:53

Директора КП "Павлоградтеплоенерго" Миколу Вовка звинувачують у незаконному включенні до структури тарифу на теплопостачання інвестиційної складової. На думку слідства, його дії спричинили збитки населенню у майже 1 млн грн. Про це повідомив заступник прокурора Дніпропетровської області Роман Токар на прес-конференції, повідомляє радіо "Самара".

Перевіряли не лише Павлоград. На лаві підсудних також опинилась службова особа КП «Дніпропетровські міські теплові мережі» через збитки населенню у майже 5 млн грн. А директору «Криворіжтеплоцентраль», діями якого спричинено збитки у майже 6 млн грн, повідомлено про підозру.

У зв’язку з виявленими порушеннями при формуванні тарифів, прокуратура області звернулась з позовом до Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг з вимогою внести відповідні зміни до постанови про встановлення вартості тарифів шляхом їх зменшення.

Як наслідок, мешканці області в опалювальному періоді 2017-2018 років сплатять за спожите тепло менше, саме на ту суму, яка раніше необґрунтовано включалась в складову тарифу.