pavlograd.info 06.01.2019 13:40

Рада регіонального розвитку займатиметься підвищенням інвестиційної привабливості міста та його конкурентоспроможності, а також долати диспропорції розвитку міста. Таке рішення прийнято виконавчим комітетом Павлоградської міської ради.

Очолить Раду Павлоградський міський голова. Згідно з Положенням про Раду регіонального розвитку, вона є консультативно-дорадчим органом при виконавчому комітеті Павлоградської міської ради.

В її функції входитиме налагодження ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю, бізнесом щодо удосконалення державного будівництва, напрацювання новітніх підходів у сфері місцевого та регіонального розвитку. Також члени Ради розроблятимуть позиції ефективного використання економічного потенціалу міста.

Ще одним з завдань Ради є моніторинг стану виконання рішень міської ради, виконавчого комітету, розпоряджень міського голови з питань місцевого та регіонального розвитку та підготовка пропозицій щодо підвищення виконавської дисципліни.

Передбачено, що для ефективної роботи члени Ради мають право запитувати та одержувати від громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій необхідну інформацію, документи і матеріали.

До складу Ради регіонального розвитку увійшли мер Павлограда, начальник відділу з економічних питань, перший заступник міського голови, заступники міського голови, – начальники фінансового управління, відділів з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики, управління комунального господарства та будівництва, охорони здоров’я, освіти тощо.