pavlograd.info 13.02.2021 14:01

12 февраля вечером в одном из гаражных кооперативов по ул. Промышленной в Павлограде загорелся моторный отсек автомобиля «Daewoo Sens». Пламя быстро перекинулось на имущество гаража.

Об этом сообщает пресс-служба ГУ ГСЧС Днепропетровской области.

“12-го лютого о 17:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території гаражного кооперативу, що знаходиться на вулиці Промисловій міста Павлоград.

За вказаною адресою направлено відділення 37-ої державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло в одному з гаражних боксів. Зайнявся моторний відсік легкового автомобіля, після чого вогонь розповсюдився на гаражне майно.

Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля «Daewoo Sens» на площі 4 кв.м., а також майно всередині гаражу на площі 16 кв.м. Загальна площа займання склала 20 кв.м.

Пожежу локалізовано о 17:18 та ліквідовано о 17:48.

До гасіння займання залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Загиблих та постраждалих немає”, – говорится в сообщении.

Запись В Павлограде вместе с гаражом сгорел автомобиль «Daewoo Sens» впервые появилась .