pavlograd.info 27.02.2021 17:42

27-го февраля в 13:44 при возвращении в подразделение дежурного отделения двадцать седьмой государственной пожарно-спасательной части на улице Днепровской города Павлоград выявлен факт дорожно-транспортного происшествия с пострадавшими.

Об этом сообщает пресс-служба ГУ ГСЧС Днепропетровской области.

В Павлограде в ДТП погиб мужчина, на которого наехал «Volkswagen Polo»“На місці події попередньо встановлено, що на пішохідному переході водій легкового автомобіля «Volkswagen Polo» здійснив наїзд на пішоходів. На місці загинув чоловік, травмовано жінку та дитину (дані встановлюються).

В Павлограде в ДТП погиб мужчина, на которого наехал «Volkswagen Polo»До прибуття екстреної медичної допомоги рятувальники наклали шийний бандаж постраждалій жінці та дитині. Після огляду медичними працівниками співробітники ДСНС транспортували постраждалих до карети екстреної медичної допомоги. Обставини події встановлюють співробітники Національної поліції.

В Павлограде в ДТП погиб мужчина, на которого наехал «Volkswagen Polo»До надання допомоги залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця аварійно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області”, говорится в сообщении.

Запись В Павлограде в ДТП погиб мужчина, на которого наехал «Volkswagen Polo» впервые появилась .