pavlograd.info 05.06.2020 11:05

Школьники окончательно отбились от рук. Педагоги, хоть как-то держали их в рамках, объясняя юному поколению, что такое дисциплина и то, как нужно себя вести в общественном месте.

Дистанционно такие навыки привить невозможно.

Школьники съезжают с катушек.

Социальные сети бурно обсуждают сюжет с участием павлоградских подростков, которые ломают оленю рога.

Так, 3 июня два отдыхающих недоросля у кафе «Каспий» по ул. Комарова в Павлограде, от безделья стали проверять на прочность скульптуру оленя, которая установлена у фонтана.

Оленя надо было отлить из брони, чтобы защитить от вандалов. Но с броней у нас большие проблемы, поэтому скульптуры получаются ненадежные.

Беззащитному оленю обломали рога, лишив его привлекательности. А в Павлограде стало больше уродов и меньше красоты.

Вандалізм біля кафе

?‍♂️Умисний вандалізм чи дитячі пустощі?Учора, 3 травня, двоє хлопчаків вирішили що нещодавно збудований водоспад з фонтаном біля кафе "Каспій" необхідно перевірити на міцність.?Один з юнаків виліз на стіну, та осідлав декоративного оленя, принагідно відірвавши йому роги.Власник кафе – відомий у місті підприємець, який за можливістю займається благоустроєм мікрорайону, організовує різноманітні заходи для ветеранів та інвалідів, опікується людьми похилого віку. Тяжко передати ті емоції, які він отримав за таку людську "вдячність". ?Шановні батьки! Проводьте будь-ласка з дітьми виховні бесіди. Ми живемо в одному місті, і якщо сьогодні наші діти будуть отак все ламати, що від нашого міста залишиться завтра?☎️ 050 140 80 80ℹ️ pavl.varta@gmail.comhttps://t.me/PavlogradskaVartahttps://instagram.com/munvarta_pvl

Publiée par КП "Муніципальна Варта" Павлоградської міської ради sur Jeudi 4 juin 2020

Запись В Павлограде скульптуре оленя какие-то носороги обломали рога впервые появилась .