pavlograd.info 05.01.2022 11:36

4 января в 10 часов 09 минут на пункт связи части 6 государственного пожарно – спасательного отряда Главного управления ГСЧС Украины в Днепропетровской области поступило сообщение, что на реке Волчья, вблизи железнодорожного моста, в г. Павлоград провалился под лед мужчина.

Об этом написал начальник Павлоградского РУ ГУ ГСЧС Украины в Днепропетровской области Александр Миславский на своей странице в Facebook.

В Павлограде мужчина, прогуливаясь с несовершеннолетней дочкой по тонкому льду р. Волчья, оказался под водой“По прибуттю на місце події рятувальників, чоловіка вже врятували рибалки та передали працівникам бригади екстреної медичної допомоги. Врятованим виявився мешканець міста Павлоград, 1974 року народження.

Як пояснив сам потерпілий, він вирішив з неповнолітньою донькою прогулятися замерзлою річкою, але лід не витримав і він опинився під водою. На щастя, дитина не постраждала.

В Павлограде мужчина, прогуливаясь с несовершеннолетней дочкой по тонкому льду р. Волчья, оказался под водойУ зв’язку з мінливою погодою, рятувальники постійно закликають громадян про небезпеку виходу на тонкий лід. Проте, багато людей продовжують нехтувати запобіжними заходами і попередженнями, виходять на кригу, ризикуючи як своїм життям та здоров’ям так і близьких.

Дякую небайдужим громадянам за врятоване життя та вкотре звертаюся до всіх мешканців Павлоградщини: Шановні громадяни. Виходити на кригу дуже небезпечно, адже товщина поверхні льоду зараз не міцна, і зимова риболовля або ігри на льоду можуть мати небезпечні наслідки. Будьте відповідальними, бережіть себе та своїх рідних!”, – написал Александр Миславский.

Запись В Павлограде мужчина, прогуливаясь с несовершеннолетней дочкой по тонкому льду р. Волчья, оказался под водой впервые появилась .