pavlograd.info 07.01.2022 11:37

Жаль, что в комплекте с электроодеялпми не продаются огнетушители и саперные лопатки, чтобы в случае возгорания этого чуда тезники хозяева не бегали с чайниками вокруг кроватей и не сходили с ума.

В Павлограде вечером 6 января опять горело электрическое одеяло и целое отделение спасателей вынуждено было бороться с огнем. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС.
«6-го січня о 20:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир багатоповерхівки, розташованої на вулиці Героїв України міста Павлоград.В Павлограде 10 спасателей тушили электрическое одеяло

По прибуттю до місця події, рятувальники побачили дим, що йшов з-під дверей квартири, розташованої на першому поверсі п’ятиповерхового будинку.
Власник помешкання сам відчинив вхідні двері і впустив вогнеборців до задимленої оселі.

Виявилось, що осередком пожежі стала електрична ковдра, яку надзвичайники виявили в одній з кімнат трикімнатної квартири. Фахівці ДСНС швидко віднесли її до ванної кімнати й остаточно загасили займання.

Пожежу локалізовано о 20:28 та ліквідовано о 20:35. Вогнем пошкоджено домашнє майно у кімнаті квартири на площі 2 кв.м.
До гасіння займання залучено 10 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Запись В Павлограде 10 спасателей тушили электрическое одеяло впервые появилась .