pavlograd.info 17.01.2019 18:41

В будинку № 12а на вул. Кравченко роботи по модернізації мереж електропостачання на фінішній прямій. Кожна квартира в будинку матиме індивідуальний лічильник і завдяки цьому борги мешканців за електропостачання не ростимуть. Про це розповів мер Павлограда Анатолій Вершина.

До цього загальну спожиту електроенергію розподіляли порівну на кожного жителя, адже було встановлено один загальний лічильник спожитої електроенергії на весь будинок. Через це росли борги мешканців. Люди такий розподіл вважають несправедливим і відмовляються платити, внаслідок цього над ними нависла загроза відключення електропостачання.

Але депутатський корпус виділив гроші на модернізацію внутрішньобудинкових електромереж, що передбачає встановлення індивідуальних лічильників.

Ще з літа 2018 року йшла кропітка робота щодо проведення модернізації мереж електропостачання в зазначеному будинку. Було укладено договір з підрядною організацією, яка й виконує роботи. Модернізація обійдеться в близько 885 тис. гривень.

За словами Павлоградського міського голови, мешканці будинків № 2 та № 4 на вул. Новій вже отримали можливість розраховуватись за спожиту електроенергію за індивідуальними лічильниками.