pavlograd.info 24.07.2018 22:56

В неділю, 22 липня, на стадіоні села Богуслава Павлоградського району відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Олександра Петровича Криворучка. З ініціативи директора стадіону Григорія Зайченка подібні турніри пам’яті, присвячені спортсменам-богуславцям, проводяться в селі вже вшосте.

За кубок ім. Криворучка в цьому році змагалось три команди з міні-футболу: «Шторм»+30, «Шторм»+40 (с. Богуслав) та «Афганці» (м. Тернівка).

На матчі були присутні рідні спортсмена, сільський голова Валентина Потапова, депутати сільської ради та жителі села.

Не дивлячись на страшну спеку, футболісти показали свою майстерність на повну силу. Глядачі підтримували свої команди оплесками та схвалювали вигуками.

А найцікавішою стала гра команд «Шторм»+30 та «Афганці». Воротар афганців- ветеранів спритно ловив усі м’ячі . Та команда «Шторм», хоча і грала в неповному складі, все ж таки забила 1 гол, що і став вирішальним. Отже перемогла команда «Шторм»+30 і кубок отримали богуславці.

Син Олександра Криворучка В’ячеслав Олександрович подякував всім учасникам та організаторам турніру пам’яті за пошану до батька та вручив кубок переможцям.

Обслуговував матч суддя національної категорії Пазюк В.І.

Довідка: Олександр Криворучко завжди вболівав за спорт та сам добре грав у футбол. Він пройшов життєвий шлях від шофера до начальника автобази. З 1996 р. по 1999 р. він був головою колгоспу ім. Ілліча в с. Богуслав. Де б він не працював – там завжди розвивався футбол.

До кінця своїх днів Олександр Петрович був депутатом сільської ради, і як депутат, він велику увагу приділяв розвитку спорту на селі.