pavlograd.info 19.05.2022 23:36

Последним днем занятий в заведениях общего среднего образования Павлограда будет 8 июня 2022 года, сообщает городской отдел образования.

“Протягом навчального року 872 педагоги у 18 закладах загальної середньої освіти організували освітній процес для 12627 здобувачів освіти, з яких 287 прибули з інших регіонів України.

Цього року вперше учні 4 класів отримають свідоцтво про здобуття початкової освіти. Вручення свідоцтв проводитиметься по закінченню навчального року.

Видача документів про освіту для випускників 9, 11 класів запланована на другу половину червня.

Сподіваємось, що очікувані 17 золотих та 10 срібних медалей стануть гідним внеском у перемогу України та її відбудову.

Для бажаючих вступити до вищих закладів освіти у липні буде проведено національний мультипредметний тест (НМТ), для здачі якого у місті працюватиме 4 пункти тестування з урахуванням облаштованих укриттів для безпечного перебування учасників НМТ. Для того, щоб взяти участь у НМТ, кожен учасник повинен на своїй інформаційній сторінці підтвердити своє бажання проходити тестування й обрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, у якому він планує перебувати в період проведення НМТ. Термін реєстрації з 20 травня до 7 червня.

Тестування проходитиме в три сесії:
основна: 18 липня – 10 серпня;
додаткова: 16–20 серпня;
спеціальна: 12–16 вересня”, – говорится в сообщении.

Запись Учебный год для школьников Павлограда заканчивается 8 июня впервые появилась .