pavlograd.info 23.03.2018 20:00

Протягом 2017 року на міських підприємствах, установах і організаціях зареєстрували 117 випадків професійних захворювань.

Про це повідомила начальник Тернівського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області Наталія Жмуренко.

«За 2017 рік до Тернівського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області надійшло 27 повідомлень про нещасні випадки та 114 повідомлень про професійні захворювання», – зазначила жінка.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року рівень виробничого травматизму зменшився на 3 особи (22 травмованих проти 25). Основними причинами настання нещасних випадків є саме організаційні.

Що стосується професійних захворювань, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року їх кількість збільшились на 27 осіб.

У Тернівському міському відділенні Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області за 2017 року зареєстровано 117 професійних захворювань.

«Перше місце належить хворобам захворювання опорно-рухового апарату – 78 осіб (радикулопатії, остеохондрози, артрити, артози). На другому місці – органів дихання – 37 осіб. Третє місце – вібраційна хвороба – 2 особи», – повідомила Наталія Жмуренко.