pavlograd.info 06.01.2018 19:45

Уродженець села Богданівка Павлоградського району отримав штраф за крадіжку чужого майна. Чоловік, котрий працює сезонним кочегаром сільської школи, свою провину визнав. Про це йдеться у вироку Тернівського міського суду від 26 грудня 2017 року.

Як свідчать матеріали розгляду справи, інцидент с крадіжкою стався ввечері 25 червня 2017 року біля 2-го під`їзду буд №9-б на вулиці Маяковського у Тернівці. За версією слідства, обвинувачений поцупив чоловічу сумку з документами (паспортом і водійськими правами), гаманцем із грошима і банківську картку. Сумка лежала на лавці біля будинку. Поліція встановила, що обвинувачений встиг зняти з вкраденої картки близько 175 грн. Загальна сума збитку, яку згодом встановила експертиза, склала майже 862 грн.

Під час судового засідання чоловік свою провину в інкримінованому злочині повністю визнав і висловив каяття. Він підтвердив усі обставини пригоди, які виклало в обвинувальному акті слідство. Вирішуючи долю підсудного, служителі Феміди врахували відсутність у нього судимостей, наявність роботи і посередні відгуки сусідів. На своєму засіданні 26 грудня Тернівський міський суд визнав уродженця Богданівки винним у скоєнні крадіжки (ч.1 ст. 185 КК України) і наклав на нього штраф у розмірі 850 грн. Вкрадені чоловіком речі суд повернув їхньому власнику.

Олекса Сурай