pavlograd.info 21.01.2019 14:03

У Першотравенську затвердили положення про міський конкурс «Людина року». Він проводитиметься з метою виявлення видатних і талановитих першотравенців, нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній і громадсько-політичній діяльності; залучення школярів до суспільно-політичного життя та участі у справах громади; виховання у мешканців Першотравенська почуття гордості за свою працю та бажання досягти нових успіхів заради процвітання рідного міста.

Участь у конкурсі можуть брати мешканці та вихідці з міста Першотравенська, які мають визначні особисті заслуги і вагомі професійні здобутки протягом 2018 року. Переможці конкурсу будуть визначені за такими номінаціями:«Громадський діяч», «Промисловість», «Підприємець року», «Охорона здоров’я», «Освіта», «Культура та мистецтво», «Спортсмен року», «Місцеве самоврядування», «Житлово-комунальне господарство та побутове обслуговування населення», «Соціальний працівник», «Оборона. Правопорядок. Захист», «Меценатство. Милосердя. Благодійність», «Героїчний вчинок року», «Жінка року», «Юний талант». Присвоєння звання «Людина року» буде здійснено відповідно до рішення оргкомітету конкурсу, склад якого затвердить міський голова своїм розпорядженням.

Надати кандидатури на присвоєння звання «Людина року» можуть керівники колективів підприємств, установ, організацій, професійні спілки, громадські організації, осередки політичних партій, об’єднання громадян тощо. Для участі в конкурсі до виконавчого комітету Першотравенської міської ради подаються такі документи: клопотання про присвоєння звання «Людина року»; характеристика здобутків особи, що стали підставою для порушення клопотання; копії документів, що підтверджують особу кандидата та його досягнення (дипломи, статті, відзнаки, інформації про фестивалі, форуми, конференції, конкурси тощо, в яких особа брала участь); кольорова фотокартка розміром 9 х 12 см; письмова згода на обробку персональних даних особи, на яку подається клопотання.

Документи приймаються з 1 квітня до 1 травня поточного року. Нагородження переможців відбудеться на церемонії вшанування володарів титулу «Людина року» до Дня міста. Переможцям конкурсу будуть вручені сувеніри «Людина року», дипломи та грошові премії у розмірі 1000 грн.

Якщо конкурс сподобається городянам, він стане традиційним і проводитиметься щороку до Дня міста.