pavlograd.info 06.02.2018 18:29

Сьогодні під час депутатського семінару було запропоновано внести зміни в «Положення про Почесного громадянина м. Павлоград», а саме викреслити пункт, яким передбачено, що почесне звання може надаватись лише раз на 2 роки.

Питання виключення пункту зумовлене тим, що останній деяким чином обмежує діяльність ради.

Як повідомив міський голова Анатолій Вершина, на сьогоднішній день є дві пропозиції, які повинні бути розглянуті. Перша була внесена стосовно присвоєння звання «Почесний громадянин м. Павлоград» головному лікарю Миколі Можейко, а друга – Валентину Цешковському.

"І що тепер ми будемо відтягувати це на 2 роки. Тим паче, ці люди своїм служінням людям та громаді дійсно заслуговують, щоб їх так відзначити, – зазначив мер. – Якщо хочете моє бачення, то я вважаю, що не може виноситись питання на розгляд присвоєння почесного звання особі, яка просто добре виконує свої обов’язки. Таких у нас в місті дуже багато. Ця людина повинна дійсно внести щось особливе чи зробити щось вагоме для громади або регіону".

Остаточне рішення стосовно внесення змін до Положення депутати приймуть під час 34 сесії Павлоградської міської ради, яке відбудеться 13 лютого.