pavlograd.info 17.11.2017 17:43

Господарський суд Дніпропетровської області задовольнив позовну заяву прокуратури області до Управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради та приватного підприємства та визнав недійсним рішення тендерного комітету та договору, укладеного за результатами процедури закупівлі з підприємством.

Про це повідомляють в прес-службі обласної прокуратури.

Як повідомлялось раніше, під час моніторингу електронної системи закупівель «PROZZORO» з’ясовано, що Управлінням комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради проведено відкриті торги на закупівлю робіт по будівництву притулку для безпритульних тварин у місті Павлограді, за результатами яких з переможцем – приватним підприємством – укладено договір про виконання зазначених робіт на суму понад 1,4 млн. грн.

Разом з тим встановлено, що в порушення Закону України «Про публічні закупівлі» вказане приватне підприємство пов’язано з іншим учасником процедури закупівлі – товариством з обмеженою відповідальністю.

Крім того, встановлено невідповідність переможця закупівлі кваліфікаційним критеріям, встановленим замовником у тендерній документації.

Враховуючи зазначені обставини, прокуратурою області до господарського суду Дніпропетровської області було пред’явлено відповідну позовну заяву.