pavlograd.info 21.05.2018 17:39

Центр обслуговуватиме десятки тисяч побутових споживачів газу міста та району, повідомили у прес-службі міськвиконкому.

18 травня в приміщенні торговельного центру «КУБ» на вул. Центральна відкрився центр обслуговування клієнтів ПАТ «Дніпропетровськгаз».

«Створення такого центру у нашому місті надасть можливість городянам більш якісно та швидко вирішувати питання споживання газу», – зазначив міський голова Анатолій Вершина.

Зокрема, передбачається, що даний Центр буде обслуговувати 70 тисяч побутових споживачів газу міста Павлоград та Павлоградського району.

Тут клієнти зможуть швидко та якісно здійснювати необхідні операції – від оплати послуг до отримання технічних умов на приєднання до мереж, а також отримувати консультації з питань газопостачання.

Однією з новинок ЦОК стало застосування в роботі автоматизованої електронної черги, програмне забезпечення якої дозволяє оптимально розподілити клієнтські потоки та зменшити час очікування в черзі.

До того ж електронні табло та голосові повідомлення інформують клієнтів в операційному залі про наявність і номери вільних менеджерів.

За допомогою монітору «тонкий клієнт» споживачі можуть самостійно або з допомогою менеджера зареєструватися в Особистому кабінеті.

Процедура реєстрації досить проста, для цього знадобиться: номер особового рахунку, сума останньої оплати, контактний телефон та е-mail.

До речі, на сьогоднішній день даним сервісом користується майже 200 тисяч споживачів ПАТ «Дніпропетровськгаз».