pavlograd.info 23.11.2018 13:51

24 листопада о 17:00 у Молодіжному центрі спілкування «Позитивний Павлоград» (вул. Центральна, 61) відбудеться показ з дискусією документального фільму «Проект «Бабця» режисера Балінт Ревес (Великобританія, Угорщина).

Три онуки вирушають разом зі своїми бабусями в анархічну подорож у минуле – складне роуд-муві про міжпоколіннєвий діалог у Великобританії, Німеччині та Угорщині. «Проект «Бабця» — семирічне дослідження про те, як три молоді чоловіки приймають свою культурну спадщину через надзвичайні життя своїх бабусь: англійської шпигунки, танцівниці з нацистської Німеччини й угорки-комуністки, яка пережила Голокост. Фільм зачіпає класичні цінності і табуйовані історичні теми, і використаний у ньому метод не менш важливий, бо він дозволяє зрозуміти дух сучасної молоді.

Цей фільм надано в рамках XV Мандрівного міжнародного кінофестивалю про права людини Docudays UA. На показ завітає регіональна координаторка XV Мандрівного міжнародного кінофестивалю про права людини Docudays UA на Дніпропетровщині — Наталя Жебрик.

Вхід вільний.