pavlograd.info 23.01.2018 04:06

20 січня відбулося урочисте відкриття «Центру молодіжного дозвілля «Ми +»». Він, на думку активістів, вплине на поліпшення криміногенної обстановки на мікрорайоні ім. 18 вресня.

Про це повідомляє прес-служба міськвиконкому.

Молодіжний центр створено в старій будівлі біля амбулаторії на селищі ім.18 вересня (Хімзавод). Центр облаштували активісти громадської організації «ЕСПУС» – переможці Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками».

Ідея створення проекту належить керівнику ініціативної групи Владиславу Галиченко. В допомогу до реалізації проекту приєдналися міський голова, депутати міської та обласної ради, мешканці селища.

«Метою проекту є, в першу чергу, порятунок одного з будинків колишньої медсанчастини від руйнування, а також створення умов для зайнятості і самовираження молоді, популяризації культурного дозвілля, проведення турнірів з тенісу, шашок та шахів, виховання культури відпочинку і спілкування серед молоді. Таким чином, створення Центру має вплинути на поліпшення криміногенної обстановки в мікрорайоні ім. 18 вересня», – зазначають у міськвиконкомі.

На урочистому відкритті Центру були присутні представники міської влади, громадських організацій, ДТЕКу, «Агенції економічного розвитку м. Павлоград», мешканці мікрорайону.

Під час заходу члени ініціативної групи отримали подяки міського голови за активну громадську позицію, творчу наснагу, розробку та реалізацію проекту.