pavlograd.info 27.02.2018 18:52

Відділ ведення Державного реєстру виборців Павлоградської міської ради запрошує городян перевірити правильність персональних даних, внесених до Держреєстру. Про це повідомили у прес-службі міськвиконкому.

Станом на 1 січня поточного року в Державному реєстрі виборців по місту перебуває 90661 виборець. З них 87918 – зареєстровані за місцем перебування та мають право брати участь в виборах, а 2743 – зняті з реєстрації та на даний момент за новим місцем проживання не зареєстровані.

У 2017 році підготовлено та видано майже 600 повідомлень про включення виборців до Державного реєстру виборців особам, які на даний момент проживають у Павлограді, а зареєстровані на території Автономної республіки Крим, міста Севастополя, окремих територій Донецької та Луганської областей.

Зазначається, що у своїй роботі відділ ведення Державного реєстру виборців використовує автоматизовану інформаційно-телекомунікаційну систему “Державний реєстр виборців”. Останній працює не тільки під час виборів, а постійно. До того ж регулярно оновлюються його відомості.

Згідно діючого законодавства України у 2019 році планується проведення чергових виборів. З метою уточнення бази даних Реєстру та задля забезпечення реалізації виборчих прав громадян в подальшому, відділ ведення Державного реєстру виборців запрошує мешканців міста перевірити правильність персональних даних, внесених до Державного Реєстру.

Особливо це стосується виборців:

— які під час попередніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні у списках та не зверталися із заявами до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто;

— яким виповнилося 18 років у 1995-2000 роках;

— колишніх військовослужбовців строкової служби;

— що повернулися з місць позбавлення волі;

— які прибули із закордону і знялись з обліку в МЗС;

— які не брали участі у попередніх виборах та не перевіряли своїх персональних даних. При собі обов’язково потрібно мати паспорт громадянина України.

Відділ ведення Державного реєстру виборців розташований за адресою: м. Павлоград, вул. Соборна, 95 , на 1 поверсі будівлі міськвиконкому, каб. 115, 118 (розпорядок роботи з 8-00 до 17-00 годин, п’ятниця з 8-00 до 16—00 годин, вихідний: субота, неділя).

Додаткову інформацію можна отримати за тел. 20-90-15, 20-90-14