pavlograd.info 26.06.2018 16:37

Поставити їх освітнім закладам мають до кінця наступного місяця. Про це стало відомо із оголошень, опублікованих у «Прозорро».

Дидактичні матеріали замовили школи №№1, 7 та 19, а також КП «КЗО Павлоградський навчально-рабілітаційний центр».

Зокрема останній замовив 252 комплекти засобів, запропонувавши за це близько 50 тис. грн. 19-а школа замовила всього один комплект за 85,6 тис. грн, а 7-а школа – 18 одиниць засобів за 46 тис. грн.

Поставити дидактичні матеріали, згідно із технічною документацією, необхідно до 31 липня.

В свою чергу, 1- школа також днями оголосила тендер на закупівлю 35 наборів наочно-дидактичних матеріалів з української мови (на магнітах), 5 наборів цифр і знаків на магнітах, 5 дерев’яних чи пластикових комплектів моделей геометричних тіл та фігур, 10 наборів пластикового мірного посуду, 10 терезів з набором важків, 35 танграмів, 35 математичних планшетів, 35 навчальних наборів грошових знаків, 35 настільних механічних годинників, 35 наборів для конструювання з різними способами з'єднання деталей, 150 килимків-конструкторів з пазлів, 35 мікроскопів учнівських, 5 комплектів ляльок-рукавичок для театральних ігор (по 15-20 штук).

Все це поставити закладу необхідно до 31 жовтня поточного року .

Наразі триває прийом тендерних пропозицій.

Наша довідка: Дидактичний матеріал — особливий тип наочного навчального посібника, переважно карти, таблиці, набори карток з текстом, цифрами або малюнками, реактиви, рослини тощо, які роздаються учням для самостійної роботи в класі і вдома або демонструються вчителем перед усім класом.