pavlograd.info 04.11.2017 06:40

На минулому тижні на Придніпровській залізниці присікли шість злочинних посягань на майно та вантажі. Із них один – у Межовій. Не обійшлось і без застосування вогнепальної зброї.

Про це повідомляє прес-служба Придніпровської залізниці.

За період з 2 по 8 жовтня 2017 року воєнізована охорона Придніпровської залізниці запобігла шести спробам розкрадання майна та вантажів, які перевозить магістраль, за злочинні дії було затримано трьох осіб.

Так, 6 жовтня на перегоні Запоріжжя-2 – ім. А. Алімова ВОХОРівці попередили крадіжку 37 чавунних злитків вагою близько 400 кг, скинутих з вантажного поїзда.

Наступного дня на станції Запоріжжя-Ліве стрільці команди швидкого реагування затримали двох зловмисників за спробу вкрасти 1,3 метрів рейки. Злодіїв разом з украденим майном передали до поліції.

Двічі на минулому тижні працівники воєнізованої охорони застосовували вогнепальну зброю, щоб присікти розкрадання брухту з вантажних поїздів, – на станції Демурине та перегоні Межова – Удачна.

Окрім того, за порушення правил, встановлених на залізничному транспорті України, зокрема ходіння коліями у невизначених місцях, за тиждень було затримано 27 осіб.

Усі порушники оштрафовані.