pavlograd.info 15.01.2019 13:31

Розпорядженням міського голови Павлограда Анатолія Вершини новим керівником павлоградського Комунального підприємства «Спеціалізована агенція Ритуал» призначений 56-річний Володимир Олексійович Шапкун.

Він має повну вищу освіту: в 1974 році закінчив Ставропольське вище інженерне училище зв’язку за фахом інженер-зв’язківець. В 1979 році Володимир Олексійович розпочав свою трудову діяльність і до 2004 року служив в Службі безпеки України (заступником начальника відділу), з червня 2004 р. по грудень 2017 року працював менеджером дніпровської філії ПАТ «Укртелеком».

Новий директор КП вже познайомився зі своїм колективом та роботою підприємства.

«На підприємстві хороші справи. Воно здорове, в тому числі фінансово. Підприємство є дохідним. Тут є багато позитивних починань та змін, які треба продовжувати та спрямувати на благоустрій міста. В найближчий перспективі у нас наведення порядку на кладовищах, приготування їх до поминальних днів, плануємо ставити нові паркани і огорожі. Зокрема будемо видаляти аварійні дерева на кладовищах по вул. Попова та вул. Луганській, бо є загроза руйнування пам'ятників і могил через старі дерева», – розповів кореспондентові Володимир Шапкун.

Нагадаємо, майже три роки до нього підприємство очолював Андрій Дубовський.

Кріста Офенбах