pavlograd.info 06.03.2018 14:50

Наразі у Павлограді проводяться громадські обговорення щодо присвоєння офіційної назви Дитячому парку, який розташований у центрі міста. Про це повідомив заступник міського голови Віталій Мовчан на черговому засіданні виконавчого комітету.

Зараз приймаються пропозиції мешканців нашого міста щодо нової назви парку. Кожен бажаючий павлоградець може надати свій варіант нового найменування Дитячого скверу у письмовому вигляді до відділу містобудування та архітектури, розташованого за адресою: м. Павлоград, вул. Центральна, буд. 90, або надіслати на електронну пошту arhitektura_pvlg@i.ua.

У документі обов’язково слід зазначити своє прізвище, ім’я та по-батькові, місце проживання, завірити його особистим підписом та зазначити обґрунтування, чому саме цей варіант є найбільш доречним.

Також можна проголосувати за нинішню назву парку на офіційному сайті Павлоградської міської ради у розділі «Архітектура».

Усі пропозиції від містян приймаються до 30 березня 2018 року. Конференція по узагальненню підсумків розгляду пропозицій громадськості відбудеться 6 квітня о 14.00 годині у БК ім. Кірова, що знаходиться за адресою: м. Павлоград, вул. Центральна, № 49.

Кріста Офенбах