pavlograd.info 16.12.2018 11:55

З січня 2019 року у Першотравенську з 50% знижкою харчуватимуться діти з багатодітних сімей. Наразі за півціни харчуються школярі, батьки яких мають статус учасника бойових дій, ветерана війни-учасника війни та діти, які мають статус потерпілих від Чорнобильської катастрофи. Решта відшкодовується з міського бюджету.

Відповідне рішення прийняв міськвиконком.

Вартість харчування для дітей пільгових категорій в закладах загальної середньої освіти встановлено у розмірі до 24 грн на день.

Безкоштовним харчуванням за рахунок міського бюджету забезпечено наступних учнів шкіл: дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; учнів 1-11 класів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям» згідно зі списками управління праці та соціального захисту населення, які щомісячно надаються до міського відділу освіти; учнів, батьки яких загинули або проходять військову службу в зоні проведення операції об’єднаних сил; дітей-інвалідів; дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в класах з інклюзивним навчанням.