pavlograd.info 22.11.2017 22:39

У Тернівці жінка, не маючи необхідних доументів, три роки використовувала земельну ділянку, на якій розташований готельний комплекс. Через це міська рада недотримала дохід у розмірі понад 190 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Павлоградська місцева прокуратура заявила позов в інтересах держави, в особі Тернівської міськради, до місцевої мешканки щодо стягнення доходу, отриманого незаконно.

Виявилось, що жінка безпідставно користувалась земельною ділянкою площею майже 0,2 га, на якій розташовано приміщення готельного комплексу в Тернівці.

У 2014 році тернівчанка звернулася до міської ради із заявою про надання вказаної земельної ділянки, що перебуває у комунальної власності, їй в оренду на 10 років для обслуговування нежитлової будівлі готельного комплексу.

Рішенням Тернівської міської ради останній запропоновали укласти договір оренди та встановили відповідну ставку орендної плати.

Проте від укладення зазначеного договору жінка ухилилась та, не маючи жодних правовстановлюючих документів, безпідставно використовувала вказану ділянку протягом трьох років.

У результаті цього Тернівська міська рада недоотримала дохід у розмірі понад 190 тис грн.

Наразі триває судовий розгляд.