pavlograd.info 10.01.2019 14:40

На 31 березня 2019 року Верховною Радою України призначено чергові вибори Президента України. З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо Вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців Тернівської міської ради.

Про це повідомляє відділ ведення Державного реєстру виборців на офіційному сайті міста.

“Не залишайте перевірку на останній день — за п’ять днів до виборів внесення змін у списки можливе лише за рішенням суду, а в день виборів – взагалі заборонене. Тому якщо є сумніви — звертайтеся зараз!

Особливо це стосується осіб, які голосуватимуть вперше (досягли 18-річчя), тих, що змінили прізвище чи місце проживання протягом останнього періоду, а також тих, котрі на попередніх виборах не виявили себе в списках або їхні дані були внесені з помилками.

Дані Державного реєстру виборців оновлюються постійно, але без Вашого безпосереднього звернення дуже важко виявити помилки в списках виборців. Тому звертаємось до Вас з переконливим проханням перевірити свої дані. Ви не витратите багато часу, але будете впевнені, що у день голосування ніщо не завадить Вам проголосувати за обраного кандидата!

Ми знаходимося за адресою: м.Тернівка, вул. Курська, 12 (біля автостанції), на 2-му поверсі. Графік роботи відділу: понеділок – четвер з 8.00 до 17.00, пятниця з 8.00 до 15.45. Обідня перерва: 12.00 -12.45. При собі обов’язково мати паспорт громадянина України. Отримати консультацію можна за телефонами: (066) 217 04 98, (095) 355 91 04“, – говориться в повідомленні.

Запись Тернівчан просять уточнити персональні данні виборців впервые появилась .