pavlograd.info 20.03.2020 11:22

Бледнолицых, чихающих и красноносых граждан на судебные заседания теперь не пускают. Чихающие свидетели или кашляющие обвиняемые, из тех, которые не содержатся под стражей, в силу объективных причин, не смогут ответить перед судом, если не принесут с собой марлевую повязку. Распоряжение о особом пропускном режиме размещено на сайте Павлоградского горрайоного суда.

Увага!

У Павлоградському міськрайонному суді Дніпропетровської області встановлено особливий пропускний режим на період карантинних заходів

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від

11 березня 2020 року № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» у Павлоградському міськрайонному суді Дніпропетровської області встановлено особливий пропускний режим роботи на період з 16 березня до 03 квітня 2020 року, а саме:

☑️- припиняється проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;

☑️- забороняється допуск в судові засідання та приміщення суду осіб, які не є учасниками судових засідань;

☑️- забороняється допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань, блідістю обличчя, почервоніння очей, кашлем (за відсутності засобів індивідуального захисту).

Надо полагать, что у мелких злодеев появилась реальная возможность уклонится от наказания. А крупные преступники теперь будут показательно чихать на конвоиров, следователей и прокуроров.

Запись Теперь преступники будут чихать на конвоиров, следователей и прокуроров впервые появилась .