pavlograd.info 04.05.2018 14:00

18-річному Валентину Зємцову, який підозрюється в подвійному вбивстві чоловіка і 4-річного хлопчика, яке сталося в Павлограді 10 березня, продовжили термін тримання під вартою до 5 місяців (до 1.07.2018 р.) на час розслідування кримінального провадження. Про це повідомив начальник Головного управління національної поліції Дніпропетровської області Віталій Глуховеря 3 травня під час свого візиту до Павлограда – зустрічі з представниками громадськості.

Постанова про продовження терміну приймав суд в Дніпрі.

«Ми опитали медичний персонал про стан його здоров'я. Зараз він проходить комплексну судову психолого-психіатричну експертизу», – розповів начальник ГУ .

Нагадаємо, вночі 10 березня 18-річний Валентин Зємцов прийшов в сусідський будинок, зарізав батька сімейства, маленьку дитину і поранив його вагітну матір.

Також під час вищезгаданої зустрічі очільник поліції Дніпропетровщини разом з місцевими поліціянтами та громадськістю обговорили питання охорони публічної безпеки під час масових заходів 8 та 9 травня у Павлограді. Віталій Глуховеря наголосив, що це питання перебуває на його особистому контролі.

«Також ми обговорили питання трагічного ДТП на перехресті вулиць Центральна та Озерна, спільного патрулювання нацдружинниками, самообороною разом з поліцією, а також зростання рівня наркозлочинності в Павлограді. Наша зустріч пройшла досить плідно», – написав на своїй сторінці у Фейсбук активіст та лідер «Національних дружин» в Павлограді Сергій Тіщенко.

Кріста Офенбах