pavlograd.info 06.12.2018 07:21

З великою повагою до обраної вами професії захисника нашої Вітчизни, сердечно вітаю з професійним святом – Днем Збройних сил України!

Цей День – данина всього суспільства вам, людям, які ціною свого життя, з мужністю й героїзмом на протязі століть виборювали та захищали право на свободу і незалежність нашої країни, щоб кожен українець мав змогу жити у вільній країні, на рідній землі, будувати щасливе майбутнє для себе, своїх дітей і онуків.
Головною і священою справою для кожного чоловіка з давніх – давен був захист від ворогів своєї рідної землі, рідних і близьких людей. Честь, відвага і гідність, наслідування героїчних бойових традицій предків – основні чесноти, воїна – захисника Вітчизни, гідного поваги всього суспільства.
Мої окремі слова глибокої вдячності та низький уклін вам, ветерани Збройних сил. Ви завжди з честю витримували суворі бойові випробування під час участі у військових діях, міжнародних збройних конфліктах, залишались мужніми й самовідданими представниками нашої держави.
Щиро бажаю всім вам миру в нашій державі і кожній вашій сім’ї, здоров’я, особистого щастя, затишку у ваших домівках, добробуту, гідної поваги держави й всіх оточуючих, постійного вдосконалення військової майстерності й самовідданого виконання вашого головного професійного обов’язку – захисту незалежності й свободи України і всього українського народу!

Зі щирою повагою
Артур Мартовицький,
народний депутат України.

Запись Шановні військовослужбовці строкової і контрактної служби, ветерани Збройних сил України! впервые появилась .