pavlograd.info 14.12.2018 07:08

Дорогі земляки! Щорічно, 14 грудня, в Україні відзначається дата закінчення будівництва захисного саркофагу над 4-м аварійним блоком ЧАЕС, аварія на якому спричинила цю жахливу техногенну катастрофу – День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, як вшанування вашого великого подвигу, мужності й героїзму кожного ліквідатора, готовності до самопожертви в ім’я життя на Землі.

Завдяки усвідомленню важливості свого обов’язку перед майбутніми поколіннями, високому професіоналізму, вами були врятовані мільйони життів від радіаційних наслідків наймасштабнішої в історії людства ядерної катастрофи, а ви здобули щиру і вічну пам’ять всього людства.

Своїми найкращими людськими якостями ви заслужили величезну повагу до себе всього суспільства, як і до діяльності своєї громадської організації «Союз Чорнобиль Україна». Народи світу, врятовані вами від наслідків Чорнобильської катастрофи, вічно пам’ятатимуть про ваш подвиг, а ми, українці, завжди будемо пишатися вами.
Дорогі друзі! Глибока вдячність і земний уклін вам за ваш подвиг в ім’я збереження всього живого на Землі! Від усього серця бажаю вам миру на всій нашій рідній, благодатній землі, здоров’я, довгих років життя, добробуту, щастя, гідної поваги до всього, зробленого вами, підтримки від держави, всіх гілок влади й оточуючих!

Зі щирою повагою
Артур Мартовицький,
народний депутат України.

Запись Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, сім’ї загиблих ліквідаторів! впервые появилась .