pavlograd.info 07.12.2018 07:41

Вам, дійсним представникам мешканців міст і районів в органах влади нашого рідного регіону – керівникам міст, головам, депутатам міських і районних рад, посадовим особам виконкомів – мої щирі вітання з вашим професійним святом – Днем працівників місцевого самоврядування України!

Саме від ваших професіональних і людських якостей, терпіння, витримки, індивідуального підходу до кожної людини, вміння швидко й якісно вирішувати важливі для неї проблеми в кожному населеному пункті, залежить добробут і рівень життя кожного мешканця нашого регіону, дотримання їхніх конституційних прав і свобод. Вашим головним завданням є щире прагнення служити подальшому і сталому розвитку міст і сіл Західного Донбасу, вимогам та інтересам його мешканців.

Моя особлива вдячність і низький уклін людям, які переважну частину свого життя присвятили служінню людям – ветеранам органів місцевого самоврядування нашого регіону.

Від усієї душі бажаю кожному з вас миру, здоров’я, добробуту особистого щастя, злагоди, чуйності й толерантності у відношеннях з пересічними громадянами, постійного прагнення виправдати надану ними довіру, безумовного виконання поставлених перед вами завдань на благо нашого рідного краю, всієї України й кожного українця!

Зі щирою повагою
Артур Мартовицький,
народний депутат України.

Запись Шановні працівники, ветерани органів місцевого самоврядування міст, районів, об’єднаних громад і сіл Західного Донбасу! Дорогі друзі! впервые появилась .