pavlograd.info 22.12.2018 07:12

Від усього серця вітаю вас, високопрофесійних спеціалістів, які в повній мірі забезпечують енергетичну безпеку і незалежність нашої країни з професійним святом – Днем працівників енергетичної галузі України!

Значення вашої праці неможливо переоцінити, адже ви несете одне з найвизначніших благ сьогодення – світло й тепло в людські домівки, заклади освіти, науки, забезпечуєте стабільну роботу промислових підприємств, транспорту, телебачення, зв’язку, тощо.

Навіть зараз, в скрутні для нашої країни часи, ваша стабільна робота є запорукою кращого майбутнього всієї України й кожного громадянина нашої держави. Для вас, працівники й ветерани енергетичної промисловості, поняття «світло й тепло» не тільки слова, а й ціла епоха у вашому житті, тому що неможливо навіть уявити повсякденний побут пересічної людини без широкого різновиду енергій, які забезпечують його належний рівень і затишок.

Мої особливі слова вдячності працівникам «ДТЕК «Павлоградське енергетичне підприємство» за вашу, незважаючи на складну ситуацію в державі, високопрофесійну, віддану працю по забезпеченню стабільної роботи всіх шахт і структурних підрозділів кращого в Україні вуглевидобувного об’єднання ПрАТ «ДТЕК «Павлоградвугілля», у видатних трудових досягненнях якого є й ваша велика заслуга.

Дорогі колеги, друзі! В день вашого професійного свята прийміть мої щирі побажання миру в державі й кожній вашій сім’ї, здоров’я, невичерпної енергії ваших сердець, щастя, добробуту, натхнення у праці й нових виробничих успіхів для подальшого розвитку нашого Західного Донбасу й всієї України!

З глибокою повагою Артур Мартовицький,

народний депутат України.

Запись Шановні працівники, ветерани енергетичної галузі західного Донбасу Дорогі колеги, друзі! впервые появилась .