pavlograd.info 31.12.2020 19:01

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Новий рік – це символічна межа, яка відділяє минуле від майбутнього. Це грань – за якою ми лишаємо всі негаразди та незгоди, щоб увійти у майбутнє з надією на краще та сильною волею до життя.

Рік, що минає був дуже нелегким. В усьому світі триває боротьба з пандемією. Не оминула ця епідемія і Україну.На жаль залишилися в країні і інші виклики.
Проте,незважаючи на всі випробування, життя не зупиняється.

В поточному році ми стабільно й послідовнопрацювали, забезпечували розвиток міста, вирішували поточні питання життєдіяльності громади.

Сподіваюсь, що і новообрана міська рада буде так само сумлінно працювати на благо розвитку Павлограда і все задумане стане реальністю.

Адже ми,павлоградці, маємо величезний потенціал, а найголовніше – любимо місто, в якому живемо.

Однак, щоб наблизитись до поставленої мети, необхідні не тільки надія та сподівання, а й рішучість, наполегливість та кропітка, повсякденна робота.

Зимові свята– одні з найбільш улюблених. Вони об’єднують людей навколо наших традицій і головних цінностей: це любов до дітей, батьків, до своїх близьких, до свого дому.

Тож, бажаю, щоб новорічні свята в кожній павлоградській сім’ї були сповнені душевною теплотою і щирістю, щоб кожен відчув турботу рідних та впевненість, що прийде мир, всі будуть здорові, а найзаповітніші мрії здійсняться!

Отже нехай усе хороше, що робило нас щасливими у цьому році, неодмінно знайде своє продовження в році прийдешньому.

З Новим 2021 роком та Різдвом, шановні земляки!
Веселих вам новорічних та різдвяних свят!

Міський голова Павлограда Анатолій Вершина

Запись Шановні павлоградці! впервые появилась .