pavlograd.info 03.12.2018 07:20

Щорічно, разом зі спільнотами всього світу, 3 грудня в Україні відзначається Міжнародний День людей з обмеженими фізичними можливостями й особливими потребами.

Цей День – поклик до підвищеної уваги державної влади, органів місцевого самоврядування, кожного українця на необхідність досягнення повного забезпечення ваших конституційних прав і свобод, плідну участь у суспільному житті країни, як і решти громадян. В цей День ми, всі разом, підсумовуємо те, що зроблене за минулий рік в Україні для кожного з вас, намічаємо кроки для подальшого й постійного, стабільного підвищення життєвого рівня, адаптації до повноцінного життя наших співгромадян з обмеженими фізичними можливостями.

Я впевнений у тому, що тільки завдяки спільним зусиллям й коштам, передусім – держави, а також – органів місцевого самоврядування, бізнес -структур, благодійних фондів і небайдужих до вашого болю пересічних українців можливо полегшити ваше загальне становище, допомогти реалізувати ваші таланти й здібності, знайти належне місце в соціумі та зробити ваше життя більш комфортним.

Від усього серця бажаю кожному з вас миру, здоров’я, життєвого оптимізму, міцної сили духу, гідної уваги близьких, дбайливого відношення держави й всіх оточуючих!

Зі щирою повагою
Артур Мартовицький,
народний депутат України.

Запись Шановні мешканці Західного Донбасу з обмеженими фізичними можливостями й особливими потребами! впервые появилась .