pavlograd.info 09.11.2018 08:23

Щиро вітаю вас зі знаменними датами – Днем вшанування пам’яті Преподобного Нестора – літописця, послідовника творців слов’янської писемності й мови Рівноапостольних Кирила й Мефодія, а разом з цим – Днем української писемності й мови, які ми, разом з усією Україною, відзначаємо щорічно 9 листопада.

Мова, наряду зі сталим підвищенням рівня життя громадян, їх соціального захисту, економічним зростанням країни є одним з головних чинників консолідації суспільства на шляху до спільної побудови нової, демократичної, правової України для кожного українця.

Вшановуючи пам’ять визначного для всієї історії українського народу Преподобного Нестора – літописця, ми повинні усвідомлювати, що це свято має згуртувати всіх нас, незалежно від суспільного становища, в прагненні до духовного відродження, зміцнення незалежності, державності, формування громадського світогляду на події, що відбуваються в країні протягом останніх років. Впевнений, що це неодмінно відбудеться в найближчі роки й нашою мовою, як і всією країною, вільною й розвинутою, буде пишатися кожен з нас.

Дорогі земляки! Від усієї душі бажаю вам щасливого життя під мирним небом на нашій рідній українській землі, злагоди, взаєморозуміння, добробуту! І нехай українська мова об’єднає всіх нас заради кращого майбутнього наших нащадків і всієї країни!

Зі щирою повагою,
Артур Мартовицький,
народний депутат України.

Запись Шановні мешканці Західного Донбасу! Дорогі земляки! впервые появилась .