pavlograd.info 22.01.2019 09:56

Від усієї душі вітаю всіх вас з одним з визначних для кожного українця Державних свят – Днем Соборності України!

Багатовікове прагнення нашого народу до Свободи, Єдності й Незалежності почало своє втілення рівно 100 років тому – 22 січня 1919 року в Акті злуки, прийнятому представниками Західно – Української Народної Республіки й Української Народної республіки в м. Київ.

Але тільки після кількох десятиліть тяжких випробувань і втрат, спільними зусиллями всього народу, наша держава в 1991 році здобула право на незалежність і самовизначення.

Вкрай важкі випробування випали на нашу спільну долю в останні майже 5 років. Військові дії на Сході, вкрай незадовільна економічна ситуація, падіння рівня життя пересічних громадян не змусили нас відмовитися від головної мети – побудови оновленої, розвиненої економічно й демократично держави для нинішнього й всіх прийдешніх поколінь. Певну надію на позитивні зміни вселяють в нас вибори нового президента й народних депутатів, що відбудуться в цьому році. Ми повинні вірити в те, що Україна, завдяки мудрості, вмілим рукам, наполегливій праці кожного українця, єдиним прагненням політиків і всього народу до кращого майбутнього, в найближчі роки стане однією, спільною й рідною домівкою для нас, заможних і щасливих українців та наших дітей.

Шановні павлоградці! Щиро зичу всім вам миру, здоров’я, добра і щастя, єдності та взаєморозуміння!

М.С. Пономарчук,
депутат обласної ради.

Запись Шановні мешканці нашого рідного міста Павлоград! впервые появилась .