pavlograd.info 25.05.2018 18:34

Серед 120-ти талановитих рятувальників Дніпропетрощини Микола Яковлєв визнаний кращим. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник Павлоградського міськрайонного управління ДСНС Олександр Миславський.

З 22 по 25 травня в місті Чернівці проходив VIII-й Фестиваль героїко-патріотичної пісні серед осіб рядового та начальницького складу, працівників органів та підрозділів служби цивільного захисту.

В заході взяли участь близько 120 талановитих рятувальників, які змагались між собою в п’яти номінаціях.

Дніпропетровщину представляв переможець зонального та обласного етапів Фестивалю, інспектор з міста Павлоград старший лейтенант служби цивільного захисту Микола Яковлєв.

З кавер-версією на композицію відомого гурту «Время и стекло» піснею «А мы на смене» павлоградець посів перше почесне місце в номінації «Краща авторська пісня пожежно-рятувальної служби».

Вогнеборця нагородили дипломом міністерства Державної служби з надзвичайних ситуацій та кубком, дипломом Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту і подякою департаменту персоналу ДСНС України.

«Весь колектив павлоградських вогнеборців і я особисто вітаємо нашого молодого, креативного та талановитого рятувальника з блискучою перемогою. Бажаємо йому творчого натхнення та нових досягнень в майбутньому. Коля, ми тобою надзвичайно пишаємось», – відмітив Олександр Миславський.