pavlograd.info 21.10.2020 09:14

Нардеп Роман Каптелов усомнился в том, что у Павлограда хватит средств на содержание дворцов культуры, стадионов и водозаборов.

Важные приобретения Павлограда – ДК им. машиностроителей, стадион “Шахтер”, водозабор – подверг жесткой критике народный депутат Роман Каптелов. Сможет ли город финансировать приобретенные объекты инфраструктуры?

Об этом Роман Каптелов сообщил на своей странице в Facebook.

«Останніми днями інтернет збурює новина: стадіон «Шахтар» у парку ім. 1 Травня планують реконструювати, проєкт уже розроблений за гроші компанії ДТЕК. Крім того, 18 жовтня в Павлограді підписаний меморандум про передачу цього об’єкта, а також Павлоградського водозабору в комунальну власність.
Коментують перші особи «Павлоградвугілля».

Роман Каптелов предрек, что денег на ремонт ДК Машиностроителей Павлограду никто не даст«Ми зберегли і Павлоградський водозабір, і стадіон, який ви бачите, їдучи в бік м. Дніпро. На цей момент там є інфраструктура. Виконаний проєкт, проєкт дуже важливий. Це 7 тисяч місць, не тільки футбольне поле, але й легкоатлетичний комплекс, на якому можна проводити всі змагання, аж до міжнародного класу», — говорить генеральний директор «ДТЕК Павлоградвугілля» Сергій Воронін.

Також є недавня новина про те, що Павлоград прийняв на баланс міста ПК Машинобудівників.

Усі ці новини стали топ-темами останнього тижня в передвиборчій гонитві….

Роман Каптелов предрек, что денег на ремонт ДК Машиностроителей Павлограду никто не даст…Я розумію велике підприємство, яке не хоче тримати на балансі ті об’єкти, що повинні бути міськими: позбавляючись неліквідних активів, воно робить, з погляду бізнесу, правильно! Знову ж таки витрачені великі гроші на утримання активу в минулому і для створення проєктів майбутнього. І все це дуже добре — бізнес піклується про те, що має працювати на благо містян.

Роман Каптелов предрек, что денег на ремонт ДК Машиностроителей Павлограду никто не дастА тепер найважливіше …Звідки візьмуть гроші? Чи попросять у «поганих» депутатів і в «поганої» обласної влади?

Роман Каптелов предрек, что денег на ремонт ДК Машиностроителей Павлограду никто не дастСудячи з об’єктів «великого будівництва», …грошей більше ніхто не дасть…

Вибори закінчаться, а місто залишить у себе два об’єкти інфраструктури, що потребують мільйонних вкладень, та й водозабір отримає, не маючи мереж — їх же передали на область», – говорится в сообщении.

Запись Роман Каптелов предрек, что денег на ремонт ДК Машиностроителей Павлограду никто не даст впервые появилась .