pavlograd.info 07.01.2021 15:47

Родители учеников младших классов должны отложить повседневные дела, повторить таблицу умножения и, после легкой разминки у компьютера, взвалить на себя обязанности домашнего педагога. Дистанционное обучение покоя им не сулит.

С 11 января начинается второй учебный семестр, – это значит, что празднику на улице Знаний приходит конец. Впереди, как минимум, пять месяцев кропотливой работы.
Но школы родителей в беде не бросят. Пресс-служба Павлоградского исполкома, в частности, сообщает:

«Шановні педагоги, батьки та учні!
У школах міста з 11 січня 2021 року розпочинається другий навчальний семестр 2020/2021 навчального року. Нагадуємо про те, що Урядом України 09 грудня 2020 року з метою зменшення ризику поширення корона вірусної інфекції було прийнято рішення про запровадження посиленого карантину з 08 по 24 січня.

Серед обмежень на вказаний період є заборона відвідування закладів освіти будь-якої форми власності, крім дошкільних та спеціальних, що не означає припинення освітнього процесу. Тому заклади загальної середньої, позашкільної освіти та інклюзивно-ресурсний центр розпочинають навчання з використанням дистанційних технологій. Просимо Вас відповідально поставитись до запроваджених карантинних заходів.»

Дистанционное обучение становится нормой жизни.

Запись Родителей школьников педагоги в беде не бросят впервые появилась .