pavlograd.info 14.12.2018 08:37

В тому, що наше місто Павлоград надзвичайно багате на талановитих, творчих дітей і дорослих, вочевидь можна переконатися під час проведення міського дитячого Фестивалю народної творчості «Різдвяна зірочка».

Сотні юних виконавців і дитячих колективів, в переддень Нового року й Світлого Свята Різдва Христового, змагаються у виконанні новорічних і різдвяних колядок, щедрівок, пісень, вертепів – всього багатовікового культурного надбання українського народу. Слід зазначити, що в останні кілька років«Різдвяна зірочка» знову сяє в Павлограді! цей, вже традиційний, Фестиваль проводиться за підтримки міського голови Анатолія Вершини й народного депутата України Артура Мартовицького, які, спільними зусиллями, щороку здіймають рівень сфери культури міста на ще більш високий рівень.

Відкриття чергового, вже ХІІ Фестивалю дитячої народної творчості «Різдвяна зірочка» відбулося 12 грудня в Павлоградському МКДЦ. Почесними гостями цього яскравого, чарівного свята, організованого міським відділом культури, були його натхненники – міський голова й народний депутат.

Вітаючи учасників Фестивалю, почесні гості відзначили важливість його проведення, як один із заходів наслідування й розвитку народної культурної спадщини, що сприяє більш детальному знанню своєї історії, вихованню підростаючого покоління на народних традиціях. І побажали юним учасникам, їхнім керівникам щастя й виконання всіх мрій і бажань до Дня Святого Миколая та в Новому році. А ще – перемоги у Фестивалі, у фіналі якого кращі виконавці отримають Спеціальні призи від народного депутата і Міського голови. Після привітань і побажань почесних гостей Фестиваль оголосили відкритим.

Відкриттю передували кілька феєричних виступів відомих своїм професіоналізмом художніх колективів міста, що задали тон святковості й чарівності всьому заходу, додали натхненності кожному учаснику.

Запись «Різдвяна зірочка» знову сяє в Павлограді! впервые появилась .