pavlograd.info 17.01.2018 18:05

Управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради шукає підрядника, який виконає будівельні роботи у Дитячому парку.

Дане оголошення опубліковане на сайті електронних закупівель «Прозорро».

Предметом договору є реконструкція Дитячого парку в Павлограді. В об’єм робі включені: демонтаж старих залізобетонних опор та встановлення нових; встановлення освітлення; укладання трубопроводів; монтаж колонок для поливу; засипка траншей і ям; улаштування газону.

Крім того, об’єм робіт передбачає придбання наступного устаткування: урна для ТБО, лавочка, гойдалка на пружині "Поні" , гойдалка на пружині "Мотоцикл", гойдалка "Балансир 4-місний", гойдалки подвійні, дитячий гральний комплекс "Бастіон", карусель, гральна сітка "Вулкан" та гральний комплекс "Хортиця" (міні).

Очікувана вартість, вказана в оголошенні, складає 4 552 620 гривень.

Строк, протягом якого мають бути виконані вищевказані роботи, становить 22 місяці (з 1 березня 2018 року по 31 грудня 2019 року).

Серед критеріїв вибору переможця замовник вказав першочергово ціну.

Крім того, враховуватиметься наявність досвіду проведення аналогічних робіт за кошти бюджетних установ та підтвердження їх виконання, а також наявність позитивного відгуку від замовника за виконані аналогічні роботи.

Тендерні пропозиції прийматимуться до 26 січня, а 29 січня – почнеться аукціон.