pavlograd.info 28.01.2022 12:37

Оказавшиеся на свободе уголовники добывают деньги на жизни грабежами и воровством. А убить человека – для них ничего не стоит.
Так, ночью 26 января, в Днепре, двое ранее судимых мужчин попытались отобрать у водителя такси отобрать мобильный телефон, при помощи газового баллона, удавки и пневматического пистолета.

Отдел коммуникации полиции Днепропетровской области сообщает:
. Під час руху автомобіля служби таксі двоє пасажирів стали вимагати у водія віддати свій мобільний телефон. При цьому один з нападників бризнув чоловіку в очі з газового балончика та вибіг з машини. Інший пасажир із заднього сидіння здійснив сім пострілів з пневматичного пістолета, а потім намагався накинути на шию пораненого таксиста мотузку, вимагаючи віддати мобільний телефон. Коли водію вдалося під’їхати до своїх колег, другий зловмисник також утік.
34-річний чоловік отримав поранення у шию, голову і спину. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Оперативники відділення поліції встановили та затримали нападників. Ними виявились раніше судимі 20-річний житель Луганської області та 23-річний житель Харківської області. Чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження речові докази – пневматичний пістолет та газовий балончик.

Слідчим за погодженням із прокуратурою чоловікам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Триває слідство”.

Запись Ради мобильного телефона уголовники расстреляли таксиста из пневматического пистолета и пытались его додушить впервые появилась .