pavlograd.info 31.12.2018 12:12

Дорогі земляки!

Наближається Новий, 2019 рік, який ми, разом з усім народом України, прагнемо зустріти в теплому сімейному колі, поряд зі своїми самими близькими й дорогими людьми.

Кожен з нас, в цю яскраву Новорічну ніч, буде сподіватися на краще в році прийдешньому, позитивні зміни в державі й своїх сім’ях, підвищення рівня добробуту, соціального захисту, охорони здоров’я для кожного українця, здійснення своїх мрій і бажань. Для цього є всі підстави, адже в Новому році відбудуться вибори Президента й нового складу Парламенту України, що надає певного оптимізму кожному з нас, вселяє надію на мирне майбутнє всього нашого народу, забезпечення сталого розвитку промисловості й економіки, створення нових робочих місць, високих рівнів зарплат, звернення гідної уваги держави на вирішення проблем кожного свого громадянина, підвищення соціальних стандартів для їх повноцінного життя.

Маю надію, що нові перетворення в державі нададуть змістовний стимул розвитку міст і Об’єднаних територіальних громад Західного Донбасу, більш дієвій реалізації масштабних проектів відродження духовності, культури, спорту, вивчення історії нашого регіону, витоку народів, які населяли його в далекі часи, частиною яких є й мої Програми «Джерела Павлоградщини та «Майдани Павлоградщини».

А через декілька днів після початку Нового року, 7 січня, всі ми будемо відзначати найголовніше для всіх християн світу Світле Свято Різдва Христового, звертатися до Господа Нашого з молитвами й проханнями про захист нашої Православної церкви, очищення душ наших, наповнення їх благими помислами, наслідуванням Заповідей Христових, про мир в нашій рідній країні, затишок і добробут в кожній домівці, єдність і взаєморозуміння в суспільстві на благо кожного українця і всієї нашої великої держави!

Дорогі друзі! Від усієї душі вітаю вас з Новим, 2019-м роком надій і сподівань, Світлим Різдвом Христовим і щиро бажаю кожному з вас найскорішого встановлення миру на всій нашій благодатній, багатій на талановитих, працьовитих людей українській землі, здоров’я, затишку в кожній оселі, щастя, любові, натхнення в прагненні побудови нової, економічно й соціально розвиненої, демократичної, правової держави, якою всі ми, українці, обов’язково будемо пишатися!

Нехай завжди бережуть і охороняють кожного з вас від всіх життєвих негараздів Господь і Пресвята Богородиця!

Зі щирою повагою,
Артур Мартовицький,
народний депутат України.

Запись Привітання народного депутата України Артура Мартовицького з Новим, 2019 роком і Різдвом Христовим впервые появилась .