pavlograd.info 02.03.2021 18:00

Для того, чтобы погибнуть под колесами автомобиля, не обязательно выходить на проезжую часть. Достаточно встать на обочине – и вы окажетесь в смертельной зоне. И то, что произошло в Павлограде 27 февраля, тому пример.

Пешеходы пострадавшие в результате смертельного ДТП, на ул. Днепровской, правил не нарушали, дорогу не переходили, а стояли за пределами проезжей части. Автомобиль их сбил на обочине.

Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Днепропетровской области.
«Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Volkswagen Polo» рухався по вул. Дніпровській в напрямку м. Донецьк, в районі розважального комплексу «Заман» втратив контроль над керуванням автомобілем та виїхав за межі проїзної частини де допустив наїзд на пішоходів, які перебували за межами проїзної частини. Внаслідок ДТП 70-річний чоловік від отриманих травм помер на місці, 32-річну жінку та її 3-річного сина з травмами доставили до лікарні.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Просимо всіх свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди, а також власників відеореєстраторів, звернутися за телефонами: слідчий (096) 290 59 55, чергова частина (066) 520 09 70, 102 або будь-яким зручним для Вас способом.

Запись Приближаясь к обочине дороги на ул. Днепровской, жители Павлограда попадают в зону смертельной опасности впервые появилась .